Certificate si brevete

Statii de epurare apa uzata Aquatec VFLRepublica Slovaca, ca membru al Uniunii Europene, aplica legislatia europeana a certificarii pentru  statiile de epurare  a apelor uzate rezidentiale.

Statii de epurare apa uzata Aquatec VFL - CE 12566-3Statiile de epurare Aquatec VFL, fabricate initial in Slovacia, au obtinut Eurocertificatul pe baza  testarilor pe termen lung a eficientei epurarii in concordanta cu EN 12566-3:2006, efectuate de PIA GmbH in Aachen, Germania.

Eurocertificatul a fost primul care a investigat daca o statie de epurare rezidentiala purifica apa. Statiile noastre de epurare au obtinut in urma evaluarilor rezultate deosebite la teste.
In tarile Uniunii Europene, pot fi instalate doar acele statii de epurare certificate in conformitate cu norma EN 12566-3, si a caror eficienta de purificare corespunde legislatiei nationale a tarii respective.

  • Prin urmare, in alegerea unui furnizor pentru statia de epurare, fiti prudenti si verificati reputatia furnizorului ales.
  • Asigurati-va ca statia de epurare achizitionata astazi, va satisface cerintele dumneavoastră si peste un an.
  • Furnizorul dvs. trebuie sa va ofere garantie, post-garantie si service tehnic.

Confirmarea indeplinirii cerintelor prevazute in Anexa la ZA STN EN 12566-3:2006

Statii de epurare apa uzata Aquatec VFLAm primit premiul “Golden Plaque” pentru statiile noastre de epurare la targul CONECO 2008.

Statii de epurare apa uzata Aquatec VFLTehnologia VFL® (Curgerea prin Labirint Vertical) este protejata in Slovacia prin certificatele UV 4324 and UV 2750 si la nivel international prin patentul Nr. EP1919833. Tehnologia noastra de epurare, asigura o calitate ridicata a apei tratate precum si costuri scazute de investitie si operare.