De ce este avantajos pentru dvs. sa cumparati o statie de epurare AQUATEC VFL?

Statii de epurare apa uzata Aquatec VFLManagementul AQUATEC cunoaste problemele cu care se confrunta clientii la alegerea instalatiile de tratare apa uzata. Din moment ce statiile de epurare apa uzata reprezinta o instalatie tehnologica, clientul a carui canalizare (de la casa sau de la alte proprietati) trebuie preluata, este dependent de informatiile furnizate de reprezentantii mai multor companii prezente pe piata cu afaceri in acest domeniu. Prin urmare, clientul este predispus la dezinformare si dezamagire. Durata de viata a unei statii de epurare este de aproximativ 20 de ani. De proiectarea corecta a unei statii de epurare depinde calitatea tehologiei si functionarea sa. Suntem constienti de dificultatile clientilor in a intelege clar termenii specifici atunci cand comunica cu departamentul de vanzari. De aceea, pledam pentru sloganul „ Sa vezi cu ochii tai este mai bine decat sa auzi de o suta de ori” . Consideram a fi extrem de important sa vedeti statiile noastre in functiune. De aceea, va invitam sa vizitam impreuna una din statiile de epurare in functiune. Vom impartii costurile dvs. de calatorie, prin acordarea unui discount la plasarea comenzii pentru produsele noastre, ce survine in urma vizitei.

 • Executie de cea mai inalta calitate si mii de clienti multumiti in intreaga lume;
 • Astazi, statiile noastre de epurare produc aproximativ 5 milioane litri de apa purificata zi de zi;
 • Avem parteneri in toata Europa;
 • De-a lungul anilor, tehnologia noastra a fost implementata in peste 20 de tari;
 • Statiile de epurare Aquatec purifica apa uzata in Belarus, Columbia, Croatia, Republica Ceha, Estonia, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Mexic, Letonia, Lituania, Polonia, Romania, Rusia, Spania, Suedia, Siria, Ucraina precum si in Slovacia;
 • Statiile de epurare Aquatec sunt certificate in conformitate cu Normele Europene EN 12 566-3. Certificarile atesta eficienta tratamentului, stabilitatea si rezistenta la impact. Eficienta statiilor de epurare  AT a fost testata in Germania  la “Prüfinstitut für Abwassertechnik Aachen” (Institutul de Testare a Tehnologiilor pentru Apa Uzata) - unul dintre cele mai prestigioase institutii care efectueaza teste de eficienta a statiilor de epurare.
 • Calitate suprema garantata de puritatea apei (s-a obtinut CBO5 <10 mg/litru). Calitatea apei epurate corespunde cerintelor legislatiei europene. Garantarea parametrilor apei epurate se face in baza eficientei dovedite in urma testelor.
 • Tehologia extrem de eficienta VFL – este propria noastra tehnologie, testata si brevetata cu statiile de epurare AT, care  se bazeaza pe utilizarea incarcarii reduse in activare cu stabilizarea aeroba a namolului si o zona de acumulare generoasa pentru omogenizarea apei de tratat;
 • Mereu cu un pas inainte – compania noastra se concentreaza pe perfectiune si confort in procurarea, functionarea si intretinerea statiilor de epurare, ceea ce ne tine mereu cu un pas inainte;
 • Clientul este prioritatea nr. 1 in compania noastra – serviciile noastre sunt indreptate catre client, oferindu-i suport complet. Incepand cu un sfat profesional, prezentam o oferta avantajoasa, proiectam un plan, livram statia de epurare, o instalam si o punem in functiune. Asiguram transport si servicii pe tot teritoriul Romaniei.
 • Ne desfasuram activitatea in conformitatea cu standardul de management al activitatii ISO 9001:2008, iar controlul managementului de mediu este in concordanta cu standardul ISO 14001:2004. Participarea la diferite cursuri, sesiuni de instruire si ateliere de lucru ne ajuta sa va oferim produse si servicii de cel mai inalt nivel si calitate suprema.
 • Calitatea productiei este la cele mai inalte standarde – toti muncitorii nostri detin certificate europene de calificare pentru sudori in plastic. Utilizam materiale de prima clasa, masini si scule de inalta calitate, fabricate de producatori de renume.
 • Servicii suplimentare pentru confortul dvs. – managerii nostri pecum si personalul tehnic vor face totul pentru satisfactia dvs., fie ca aveti nevoie de o statie de epurare individuala sau o instalatie complexa ce include si alte componente sau servicii.
 • Service – daca se solicita o interventie service, personalul nostru autorizat va ajunge la dvs. in 24 de ore. In cazul in care apare o problema, departamentul nostru de service ofera suport telefonic clientilor 24 de ore din 24. 
 • Vom fi bucurosi sa va putem oferi sfaturi profesionale si asistenta – Operarea statiilor de epurare AT 6, va permite comunicarea cu personalul nostru specializat, intr-un mediu placut, la o ceasca de ceai sau cafea.
 • Oferim clientilor nostri vizite de specialitate in teren. Personal specializat va poate vizita acasa sau direct in santier pentru a va ajuta in alegerea optima a locului de amplasare al statiei de epurare.

AT6, AT8, AT10, AT12, AT15 si  AT20 statii de epurare ape uzate menajere produse de compania  Aquatec VFL
Comparatie forma si marime:

Statii de epurare apa uzata Aquatec VFL - AT6-AT20

Avantajele statiilor de epurare AQUATEC VFL:

 • Pret excelent si costuri scazute de instalare – pretul statiilor de epurare AT este foarte avantajos in comparatie cu fosele. In trei ani de la cumparare, clientul nostru va simti profitabilitatea acestei achizitii;
 • 10 ani garantie pentru etanseitatea rezervorului – clientiilor li se garanteaza calitatea etanseitatii rezervorului prin acordarea a 10 ani de garantie. Suntem onorati sa va oferim aceata garantie!
 • Avem furnizori de renume pentru materiale de inalta clasa – pentru polipropilena de calitate suprema; suflante de renume; dispozitive pentru distributia apei si a aerului;
 • 8 mm grosimea peretelui rezervorului – grosimea de 8 mm a peretelui garanteaza statica si stabilitatea ridicata a statiei, in comparatie cu alti producatori care folosesc materiale mai slabe cu 25 % pana la 40%.
 • Acumularea debitelor de varf – tehnologia VFL prezinta un sistem bine stabilit  de purificare biologica continua a apei uzate, cu acumularea integrata a debitelor de varf (de ex. descarcarea unei cazi sau a masinii de spalat) prevenind decantarea namolului activ in rezervor si asigurand  o functionare stabila a statiei de epurare.
 • Silentios, fara mirosuri si operare simpla;
 • Permite utilizarea detergentilor uzuali in gospodarie;
 • Costuri de operare scazute – operarea statiilor de epurare AT costa aproximativ 10 € pe luna, pentru conumul electric al suflantei. In comparatie costurile cu o fosa vidanjabila sunt de zece ori mai mari;
 • Depozitare gratuita – achizionand statia de epurare aflata in promotiile noastre, fara a avea posibilitatea imediata de instalare, vom fi bucurosi sa o depozitam pana cand o sa aveti posibilitatea de instalare.
 • Instalarea simpla a statiei de epurare – instalarea nu necesita un profesionist. Dar compania noastra va pune unul la dispozitie.
 • Capace – forma si culori – capacul este singura parte integral vizibila a statiei de epurare, asa ca are si calitati estetice;
 • Capace cu inchidere pentru siguranta copiilor dvs. –capacele statiilor de epurare sunt asigurate cu o incuietoare standard, ceea ce va permite copiilor sa se joace in voie in gradina.
 • Exploatare si intretinere automata -  statia poate fi servisata si telefonic.